Yüreğir Ziraat Odası > Haberler > Akdeniz Meyve Sineği zararlısı ile mücadele kapsamında ; Yüreğir Ziraat Odamız tarafından çiftçilerimize ilaç dağıtımı yapıldı.

Havutlu, Sakızlı, Çotlu, Düzce, Yakapınar, Abdioğlu Özler, Yukarı Çiçekli, Abdioğlu Cumhuriyet, Büyükkapılı, Herekli, Çatalpınar, Gökvelioğlu, Kaşlıca, Vayvaylı, Havraniye, Yahşiler, Kütüklü, Esenler, Alihocalı, Camili,Ağzıbüyük, Şeyhmurat, Sağdıçlı, Taşçı, Doğankent Kışla, Pekmezli, Doğankent Bahçelievler, Doğankent Cumhuriyet, Sazak, Şahinağa, Paşaköy, Danişment, Akdam, Solaklı Atatürk, Kamışlı, Sakızlı, Denizkuyusu, Aydıncık, Gökçeli,Yenice, Köprügözü, Kadıköy, Yeniköy ve Yunusoğlu Cumhuriyet’te yapılan dağıtımlarda; çiftçilerimize mücadele ile ilgili teknik bildiler de verildi.