Yüreğir Ziraat Odası > Haberler > Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Başkan Doğan, üreticilerin sorunları ve Oda'nın çalışmaları hakkında Vali Demirtaş'a bilgi verdi.
Başkan Doğan, Vali Demirtaş’a Yüreğir Ziraat Odası’nın bu yılki dergi sayısını taktim ederken Adana Valisi Mahmut Demirtaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Demirtaş, kamu hizmetlerinin en iyi şekilde verilebilmesi için, toplumun tüm kesimleriyle iş birliği içerisinde hareket ettiklerini belirtti.